Aan de keukentafel

Na een heerlijke zomer, start nu weer fris en fruitig het nieuwe schoolseizoen. Het weer is ook omgeslagen en dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo erg! Laat die herfst maar komen! Lekker knus binnen, kaarsjes weer aan. Eindeloos freubelen en gezellig afspreken met vrienden of een goed gesprek met jou!

De zomer is de ideale tijd om te overdenken, evalueren en nieuwe plannen te maken. Zo heb ik nagedacht over heerlijklevencoaching. Net voor de zomer gestart met als doel om coaching te geven aan hen die een burn-out hebben of er tegenaan zitten of hen die op zoek zijn naar hun passie en dromen. Aan dat doel is niets veranderd. Ik zou graag een stukje met je op willen lopen als het even een beetje tegenzit bij jou.

Maar eigenlijk vanaf het begin knaagde er iets. Dus op zoek naar wat dat ‘iets’ dan wezen mag. Altijd al heb ik anderen willen helpen, bemoedigen en een luisterend oor willen bieden. Regelmatig al waren er goede gesprekken waar mensen mee verder konden. Van daaruit is mijn droom ontstaan om daarmee verder te gaan en zodoende dus coach te worden. Alleen heb ik altijd moeite gehad met het feit dat ik dan ineens geld ga vragen, voor de gesprekken die voorheen gewoon aan de keukentafel plaatsvonden en niets kostten. Het liefst zou ik dit zo willen laten. Ik wil niet dat een luisterend oor, coaching, bemoediging, een hart onder de riem steken, geld kost.

Maar ja laten we eerlijk zijn, mijn huis word ook niet betaald met bemoedigende woorden…… De bank wil toch echt iets anders zien.

Daarnaast wil ik blijven doen, wat ik al deed. Hoewel het nu dan coaching mag heten, blijven het gewoon de goede en bemoedigende gesprekken aan de keukentafel of op de bank met een glas thee of bak koffie. En ik blijf natuurlijk ook gewoon dezelfde, hoewel ik me wel steeds verder wil ontwikkelen in het coachen.

Het liefst zou ik de hele drempel naar ‘coaching’ weghalen. Dat je het gewoon mag gaan zien als dat goede gesprek met iemand die een en al oor is voor jou, omdat je dat op dit moment even nodig hebt.

Ook de prijs wordt zeer aantrekkelijk; Voorlopig betaal je geen 45,- euro per uur. Maar 25,- euro per uur. Ook is het mogelijk om het gesprek maar een half uur te laten duren. Voor een gesprek is de tijd aan de krappe kant. Maar ik ken veel mensen, die eigenlijk gewoon even zouden willen dat er meegekeken wordt naar hoe nu de week het beste te plannen. Dit is in een half uur mogelijk. En zit je niet direct vast aan dat hele uur.

De kosten voor een half uur zijn 15,- euro.

Beetje zakelijk verhaal met al die prijzen, maar dan zijn jullie weer even helemaal op de hoogte!

Ik heb er zin in om weer lekker aan de slag te gaan. Om samen met jou aan de keukentafel plaats te nemen en samen te gaan kijken hoe jij je burn-out uit kan komen. Of welke stappen jij nodig hebt om tot de verwezenlijking van je droom te komen!

De koffie en thee staan klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *