Even Voorstellen

“Enjoy the little things”

Hoi, ik ben Annemarie Smit. Een doener die veel denkt en droomt! En het mooiste van alles is om die dromen werkelijkheid te laten worden!

Zo woonde en werkte ik 8 jaren op het heerlijke eiland CuraƧao! Daar mocht ik werken met tienermeiden en jonge moeders. Terug in Nederland zocht ik opnieuw een weg in hoe ik anderen kon bemoedigen en inspireren.

Na het volgen van 2 bijbelscholen en een opleiding tot coaching & counseling werd het tijd om m’n eigen praktijk te starten! Omdat ik jou ook graag wil bemoedigen en inspireren. Een stukje met je oplopen tijdens coaching.

Ik geniet graag van de kleine dingen in dit heerlijke leven. Maar ik weet uit eigen ervaring dat het niet altijd een ‘heerlijk’ leven is. Teleurstellingen, kwijtraken van dromen en passies. Zelfs een burn-out. Ik weet erover mee te praten.

“Pas als je zwak mag zijn, kun je sterk worden.”

Maar ik weet en geloof ook dat gedurende en door deze mooie processen heen, het leven ‘heerlijk’ is. Dat is wat ik heb mogen leren en ervaren tijdens coachingsgesprekken voor mezelf en door deze processen heen.

Daarom zou ik jou graag op weg willen helpen, zodat jij weer uitkomt bij jouw dromen en jouw leven niet alleen maar als zwaar, vol stress, somberheid en saaiheid ervaren wordt. Jou te mogen inspireren zodat je weer gaat stralen en schitteren. Want dat is waartoe jij bestemd bent!

In het dagelijkse leven geniet ik graag van de prachtige natuur door te wandelen en fietsen of te werken in mijn tuintje. Verder sta ik graag in de keuken om een lekkere taart of toetje te maken. Ook ben ik ontzettend creatief en naast het coachen van mensen geef ik graag creatieve workshops om ook die passie te kunnen delen. Neem eens een kijkje op http://www.defreubelschuur.nl mocht je hierin interesse hebben.


Schrijven is een grote hobby en al jaren deel ik persoonlijke gedachten, emoties, belevenissen en anekdotes in mijn blog. Ook op deze site vind je mijn blogs.

Geniet van alle inspiraties op deze site en wie weet ontmoet ik jou binnenkort wel!

Heerlijke groet,

Annemarie